perjantai 25. tammikuuta 2013

i wanna call you mine, wanna hold your hand forever and never let you forget it.mooi (:
juu sori, en oo täs kauheesti kerenny kuvaa, nii tos on vaa jotain tollasii vammasii paripäivää sitte otettui kuvii :D ööö, kävin torstain opettelee laskettelemaa ilonan ja janikan kaa, ja meil oli superhüber kivaa siel (: paitsi et ilonan vanhoist monoista, joita mä lainasin, lähti pääst sellain muovipala, nii niit ei saanu enää kiinni suksii, joten jouduin käyä vuokraas monot... ja sitte ne ei saanu säädettyy sitä etusidettä, nii jouduin ottaa 38 kokoset monot, ja sitte lopus mul rupes kramppaa varpaast, nii en päässy enää alas sitä etelärinnettä JOTEN mut vietii sitte alas moottorikelkan kyyil... :Dd kaunis toi selitys d: mutöö tänää oon vaa nukkunu ja viettäny iha tyhmä perjantain... taisiisku ilonalki oli lenttis harkat, nii se ei voinu olla ja sit oli taas iha yksi jaja mul oli sairaantylsää, ja ku en jaksanu lähtee mielakkaa emmankaa, vaik ois ollu yömäkee tai mikäse on se ihme, et yöl lasketellaa :D ja muuteki kädet tost haban kohalt kipeet, ku joutu vetää siin lastenrintees hetke, ja siin oli sellai hieno köysisysteemi, nii kädet vähä väsy.... muttajoo, aattelin viel kysyy, et jos saisin vuokraa step up:in tuolt elisa vihteelt, ja kattosin sen sitte ! (: mut pitäkää hauskat perjantai illat siel ! (:
saadaako 30 lukijaa täytee ? (:

14 kommenttia:

 1. hahahhh:'D voin kuvitella ku sua kyytsätää moottorikelkalla xddd hyvä veera:''''DDD

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, liityin lukijaks :)

  http://allaboutoursweetlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. huono fontti, ei saa selvää

  VastaaPoista
 4. mä ainaki saan :) mun mielest toi on iha hyvä o.O

  VastaaPoista
 5. sori, oon tyhmä ihminen ku en tajunnu, et mäki oisin voinu soittaa & sori ku annoin sulle ne paskat monot ja sukset..

  VastaaPoista
 6. ilonaaaa, nyt lopetat ton ittes haukkumises tai syyttämises ! eikä ne sukset mitkää paskat ollu, ja monot oli muuteki vanhat, jote olisha ne jossainvaihees kuiteki menny rikki ? :D

  VastaaPoista
 7. ooot ihana!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 8. sul on tosi kiva tää blogi, tykkään tosi paljon +++ oot ihan sika nätti!<3

  VastaaPoista
 9. Oot kauheen nätti ♥

  VastaaPoista