maanantai 23. joulukuuta 2013

Enää pari tuntii !tollain kuusi meil..:)
hejj !
kuten ehkä jotkut teistä kattoo kelloo nii jep, alle parin tunnin päästä on JOULU <3 oon oottanu ihan sika kauan jouluu ! se on oikeestaa yks niistä 'pyhistä' tai juhlista mistä mie tykkään tosi paljon !
ensinnäkii, kuusen tuoksu on NIIIN hyvä !!
toiseks se ku saa oikeesti viettää kunnol aikaa perheen kaa ku yleensä mun veli pelaa koneella ja mun toinenkii veli asuu mikkelissä... tietty se menee täks jouluks sen tyttöystävän luo ku ne oli viimevuon meil, mut kylne aamul tulee käymää ja sitte 25pv !
sittenn kaikki tuoksukynttilät ! just ne parhaan tuoksuset tulee jouluna ja muutenki siit tulee erilain tunnelma vaik se tuoksuis joltain kesäseltä.. !
lahjat... saattaa olla outoo mut minust tuntuu et kaikki rakastaa ainaki vähä saada lahjoja, mut ne ei vaa yleensä viitti tunnustaa sitä tai jotain sellasta. must se on iha normaalii tykätä myös jouluun lahjoista... taisiis tykkään itekki !:DD sitä on aika hankala selittää muttasiis.. you know se tunne ku avaat ne siit paperist ja sit siel on jotain tosi ihanaa ja mitä oot aina halunnu muttet oo saanu !
kaikkee tota mie rakastan joulussa ! tietty onhan niit joitai muutakii mut noi on minust ne kaikki 'tärkeimmät' tai ihanimmat jutut !
HYVÄÄ JOULUU KAIKILLE !!!!

/sitä videoo tulee sitte vrm 25pv tai jotain sinnepäin !!:'))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti