lauantai 21. joulukuuta 2013

Piiiitkästä aikaa !

mooi kaikki !!
tuotatuota... täs on menny joku puol vuotta ku viimeks tänne oon mitään kirjotellu mutta tuota sain nytte vihdoinki aikaseks jotain ! taisiis aattelin vähän et jos yrittäisin taas alkaa bloggaamaan ja vaikka tekee joitain videoitaki ?;);)
no ensinnäkin mul menee hyvin täl hetkellä, mahaa sattuu vähän jaa... kello on 1 yöllä... varmaa sen takia mulle tuli kamala himo kirjottaa:DD
kaikkee täs on kerenny tapahtuu puolen vuoden aikana, mut koska meijän kone meni rikki ja sain ittelleni pöytätietsikan kaikki kuvat on... no tiiätte kyl mitä niille kävi...:DD ensinnäkii koulussa on käyty ja totarin keskiarvoks tuli sitte 7.23 mikä on huonompi ku kevääl... nomut aina voi korottaa ! 
oon juhlinu tietysti mun 14 vuotis synttäreitäkii ja 'tutustunu' uusii ihmisii/alkanu jutella niitten kanssa vaik oon samassa koulussa ollukkii ! 
meille on tullu myös kissanpentu joka täyttää kesäl vuoden jaja silleen.. :DD laitan tähännäin pienen kuvan :


jaööh eipä täs kauheesti mitää muuta ookkaa kerenny tapahtuu ku noit kokeita on ollu paljon loppuvuodesta ja muutenki ollu kauheen väsyny olo et ei oo kauheesti minnekkää jaksanu lähtee:DD

nomut toivottavast joku jakso ees lukee ja ehotelkaa postaus/video ehotuksii !:'))

AINIIJA oumaikaad kohta on joulu (2 pv pääst) ja oon niiiin innoissani koska saan iphonen jaja kaikkee muutakii ihanaa !! lisäks 25pv oon pitkästä aikaa ilonankaa jaja... noh näätte sitte jos se ikinä onnistuu se juttu;) mut jotain videoo pitäs ainakii tulla... ;);)

♥: Veera

1 kommentti:

  1. Moi! Sulle olisi haaste mun blogissa:
    http://achieven.blogspot.fi/2013/12/haaste.html
    Hyvää joulua :3

    VastaaPoista